Οι ενέσιμες θεραπείες αναζωογόνησης του προσώπου είναι σηµαντικός σύμμαχος στην διατήρηση της νεανικής εικόνας, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. Τα χείλη, το γένειο και τα ζυγωματικά αποτελούν το βασικό πεδίο δράσης τους, αφού εκεί εντοπίζεται συνήθως η αλλαγή σχήματος και η απώλεια όγκου μαλακών μορίων.

Στην Κλινική Σουρμελής, η μελετημένη εφαρμογή του Υαλουρονικού Οξέος, του Botox και των Νημάτων, συμπληρώνει την στοματική θεραπεία και συμβάλλει στην συνολική αισθητική του προσώπου. Τα αποτελέσματα γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά, όταν χρησιμοποιηθούν οι νέες τεχνικές αναγέννησης με παράγωγα από το αίμα του ασθενή (Μεσοθεραπεία).

Οι ενέσιμες θεραπείες πρέπει να επαναλαμβάνονται κάθε 8 – 10 μήνες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, την περιοχή που εφαρμόζεται και την τεχνική που χρησιμοποιείται. Πολύ καλά αποτελέσµατα επιτυγχάνονται όταν έχει προηγηθεί αποκατάσταση της φυσιολογικής σύγκλεισης των δοντιών. Αυτή, επαναφέρει την σωστή κάθετη διάσταση του προσώπου και ενεργοποιεί τους υποκείμενους μύες ξαναδίνοντας τον χαμένο τους μυϊκό τόνο. Έτσι, η εφαρμογή ενέσιμης θεραπείας αμέσως μετά, θα έχει το εντυπωσιακό της αποτέλεσμα για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Περιστατικό 1

Περιστατικό 2

Χρήσιμοι σύνδεσμοι