Στην Κλινική Αισθητικής Οδοντιατρικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο Χαλάνδρι, έμπειροι και εξειδικευμένοι ιατροί ασκούν όλο το φάσμα της σύγχρονης Οδοντιατρικής και των ειδικοτήτων της. Από το απλό σφράγισμα ρητίνης μέχρι τις ενέσιμες θεραπείες αναζωογόνησης του προσώπου, όλες οι ιατρικές πράξεις πραγματοποιούνται με την ίδια υπευθυνότητα.

Η Σύγχρονη Οδοντιατρική ασκείται στην αίθουσα της Οδοντιατρικής, ενώ η Γναθοχειρουργική και η Αισθητική Προσώπου ασκούνται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Επεμβάσεις που χρήζουν γενικής αναισθησίας πραγματοποιούνται στο Ιδιωτικό Θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ, του οποίου ο κ. Σουρμελής είναι συνεργάτης από το 2004.

Καθοριστικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία της Κλινικής έχει το εκπαιδευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων   ψηφιακό πανοραμικό μηχάνημα και ακτινολογικά μηχανήματα για τις ψηφιακές ενδοστοματικές ακτινογραφίες.  Όλα τα ψηφιακά δεδομένα που συγκεντρώνονται, αποθηκεύονται σε δίκτυο υπολογιστών που εμπεριέχουν τα πρωτοποριακά προγράμματα SIMPLANT για την ασφαλή τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων και T-SCAN για την ψηφιακή επιβεβαίωση της σύγκλεισις σε δόντια και εμφυτεύματα.

Η Κλινική Σουρμελής λειτουργεί με ISΟ 9001:2008 από το 2014 και πιστοποιείται κάθε χρόνο με σήμα ποιότητας κατά ISΟ «SWISS CERT», για να ελέγχεται και να ελέγχει κάθε στιγμή την ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών της σε όλους τους ασθενείς της.

Καλώς ήλθατε!

Τεχνολογικός Εξοπλισμός & εφαρμογές

logo 

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ