Η Οδοντική χειρουργική, η Ενδοδοντία, η Περιοδοντολογία και η Προσθετική ασκούνται στην αίθουσα Οδοντιατρικής από έμπειρους και εξειδικευμένους Οδοντιάτρους.

Η Οδοντική χειρουργική περιλαμβάνει λευκά σφραγίσματα ρητίνης και πορσελάνης, ένθετα σφραγίσματα Ε-max, λεύκανση δοντιών κ.α. Η Ενδοδοντία ασκείται με την βοήθεια Οπτικού Μικροσκοπίου που βοηθάει στην μεγέθυνση της εικόνας και διευκολύνει την πρόσβαση σε δύσκολες ρίζες ειδικά στις περιοχές των γομφίων. Η Περιοδοντολογία ασκείται από την απλή της μορφή μέχρι την μικροχειρουργική της εφαρμογή με την χρήση οστικών μοσχευμάτων και μεμβρανών. Τέλος, η Προσθετική περιλαμβάνει την κατασκευή όψεων πορσελάνης, στεφανών μεταλλοπορσελάνης και ζιρκονίας και στεφανών e-max με ειδική διαστρωμάτωση. Περιλαμβάνει επίσης τις ειδικές προσθετικές κατασκευές από μεταλλοπορσελάνη ή ζιρκονία που τοποθετούνται πάνω από εμφυτεύματα.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις εργασίες μας είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από διεθνείς προδιαγραφές (ADA, EU). Το ίδιο ισχύει και για τα υλικά που χρησιμοποιούν τα οδοντοτεχνικά εργαστήρια με τα οποία συνεργαζόμαστε. Για την υποδομή και τις υπηρεσίες που προσφέρει, η Κλινική πιστοποιείται κάθε χρόνο με σήμα ποιότητας κατά ISΟ 9001:2008 – SWISS CERT.

Περιστατικό 1

Περιστατικό 2

Χρήσιμοι σύνδεσμοι